2 of 4
2
Въпроси и дискусии
Posted: 21 April 2008 12:45 PM   [ Ignore ]   [ # 16 ]
Newbie
Rank
Total Posts:  2
Joined  2008-04-19

попълнили сме формата на кирилица и за това няма да играем, така ли?
фактически сме изключени защото сме писали на кирилица в регистрационна форма от български сайт? съжалявам, но не мога да проявя разбиране.

Profile

Posted: 21 April 2008 07:55 PM   [ Ignore ]   [ # 17 ]
Newbie
Rank
Total Posts:  1
Joined  2008-04-21

KOGA 6TE ZAPO4NE PURVIA TURNIR?  MOJE6E PONE EDIN 4AS DA OSTAVITE ...

Profile

Posted: 21 April 2008 09:59 PM   [ Ignore ]   [ # 18 ]
Newbie
Rank
Joined  2008-04-21

21vi April po4ti svarshi a nikoi ot nas ne znae v koi server i ot kolko chasa shte zapochnat kvalifikaciite po SC:BW. Molq speshno za informaciq po tozi vapros.

Profile

Posted: 21 April 2008 10:31 PM   [ Ignore ]   [ # 19 ]
Newbie
Rank
Total Posts:  3
Joined  2008-04-21

Не хора,сериозно, много съм разочарован от цялата тая история. За първа година реших да се запиша за WCG с надеждата да сме достатъчно еволюирали за да го организираме като хората… Нито обаждане, нито мейл, нито нищо, дори не разбрах само днес ли трябва да се провеждат срещите? Сами ли да ги търсим тия хора? В Europe, Asia, West или East се играят игрите? И ако е само днес, как се очаква да изиграя 7 игри за 1 час? Ако това се повтори с втория турнир ще бойкотирам WCG-то (не че е загуба за някого) или ще емигрирам някъде където има организация…

Profile

Posted: 21 April 2008 10:34 PM   [ Ignore ]   [ # 20 ]
Newbie
Rank
Total Posts:  6
Joined  2008-04-21

нищо по различно няма от предните години пълна дезориентация и никаква заинтересованост и внимание към играчите ... ем се регнах и ме няма в списъка пък се га няма ни час ни място… бахти организацията , егати чудото !

Profile

Posted: 22 April 2008 12:22 AM   [ Ignore ]   [ # 21 ]
Newbie
Rank
Total Posts:  12
Joined  2008-04-04

кат гледам тея на Фифата вече сичко си разбраха ма се чуда как става при тях работата и от де получават инфо , аз за нас нищо няма ?
е сигурен съм ,че утре вече сичко ще я ясно .............
все пак тва е бг тука нищо несе прави кат хората smile

Signature 

http://www.acmilan-bg.com

Profile

Posted: 22 April 2008 11:32 AM   [ Ignore ]   [ # 22 ]
Newbie
Rank
Total Posts:  3
Joined  2008-04-10

Здравейте , прекарах почти цялата си сутрин в ровене из сайта на вцг + този форум и така и не намерих отговор на няколко въпроса около кфалификациите за дисциплината Star Craft:BroodWar .

1.Не е уточнено къде да намерим опонентите си , защото единият въведен никнейм не винаги стига , все пак може да не знам кой е въпросният човек от моята група и как да го намеря за да се уговорим/изиграем мачовете си ?

2.Не е уточнено колко игри се играят с всеки човек от групата , използват се доста варианти като “Best of 1 , Best of 3 , best of 5” което може да означава от 1 до 5 игри , което е важно , но не е уточнено ?

3.Не виждам да има назначение админи, кой ще следи за спазването на правилата в сървъра? Към кой да се обръщаме ако имаме въпроси и спорни ситуации по време на игрите?Кой ще са началните карти за отделните рундове?

4.Не виждам как ще се играе по 1 среща на ден като в групите има по 8 играча => нужни са 7 дни да свършим само групите.После има бракет за изиграването на който са нужни 5дни ( играе се по 1 среща на ден) и така игралните дни станаха 12 . Днес сме 22ри а още няма никаква информация което ме навежда на мисълта че и днес няма да се провдат срещи.Евентуално ако квалификацията започне утре 23ти+12игрални дни турнира ще приключи на 5ти Май.До колкото виждам тогава трябва да започне втората кфалицикация?

П.С Ще участавам за 4та година на WCG и колкото и да беше лоша организацията миналите години не виждам напредък и тази.Със всяка следваща година се измислят всевъзможно глупости и 34242 турнира.Цяла година спите и пак не можете да организирате дори 1 като хората.Не виждам как с 1 админ мислите че ще организирате нещо(нужни са поне по 2ма за отделните дисциплини) но вие това няма как да го знаете.

Поздрави

Profile

Posted: 22 April 2008 03:49 PM   [ Ignore ]   [ # 23 ]
Newbie
Rank
Joined  2008-04-21

Миналата година поне имаше по един админ за група ... и нещата малко по малко вървяха ... а сега на къде ?!?

Profile

Posted: 22 April 2008 06:16 PM   [ Ignore ]   [ # 24 ]
Newbie
Rank
Total Posts:  12
Joined  2008-04-04

имам въпрос към админте: трябва ли да ни бъде един и същи “username” s tozi koito ni e v registriran v grupite, i tozi v ICCup (sled kato se razbra 4e 6te se igrae tam) Za6toto na mene “username” ili Accountite mi se razli4avat ? kak 6te se re6i toq vypros ?

Signature 

http://www.acmilan-bg.com

Profile

Posted: 23 April 2008 09:16 AM   [ Ignore ]   [ # 25 ]
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  160
Joined  2008-01-17

Не е нужно разбиране, а четене на изискванията за регистрация, преди попълването на регистрационната форма!

Profile

Posted: 23 April 2008 11:51 AM   [ Ignore ]   [ # 26 ]
Newbie
Rank
Total Posts:  2
Joined  2008-04-05

A dobre, kvalifikaciite se otlagat za sled Velikdenskata vakanciq. V takuv slu4ai shte ima li vazmojnost za otlagane na nqkoi ot sreshtite, v slu4ai, che na nqkoi player mu e mnooogo zaet Mai mesec? smile

Profile

Posted: 26 April 2008 08:52 AM   [ Ignore ]   [ # 27 ]
Newbie
Rank
Joined  2008-04-20

az puk se 4udq zashto se registirah za purviq turnir, i sled tova me nqma v grupite… no kakto i da e - jivot i zdrave

Profile

Posted: 26 April 2008 09:29 AM   [ Ignore ]   [ # 28 ]
Newbie
Rank
Joined  2008-04-20

izpuskam purviq online turnir, zashtoto sum napisal imeto si taka, kakto sa me krustili
i to v sobstvenata si durjava, smqtaite dokude q dokarahme…
mislq sega da si uninstaliram kirlicata i togava da se registriram, shto za organizaciq?
vse edno avtomati4no otpadam, zashtot sum bulgarin - :((

Profile

Posted: 26 April 2008 12:03 PM   [ Ignore ]   [ # 29 ]
Newbie
Rank
Total Posts:  4
Joined  2008-04-05
sviniata - 26 April 2008 09:29 AM

izpuskam purviq online turnir, zashtoto sum napisal imeto si taka, kakto sa me krustili
i to v sobstvenata si durjava, smqtaite dokude q dokarahme…
mislq sega da si uninstaliram kirlicata i togava da se registriram, shto za organizaciq?
vse edno avtomati4no otpadam, zashtot sum bulgarin - :((

vqrno i mega glupavo
pone nqkoi da otgovarqshe na tozi email
ama nicki…

Profile

Posted: 26 April 2008 03:44 PM   [ Ignore ]   [ # 30 ]
Newbie
Rank
Joined  2008-04-19

А някой ще ми каже ли защо като въвеждам валиден E-mail адрес и като пробам да се регистрирам ми изписва “въведете валиден E-mail адрес” ?

Profile

2 of 4
2