Според мен това е доста важно , за това съм отворил нова тема.
1. Какво правим, когато противника ни не се появи в канала навреме за срещата. Защото никъде ми се струва не е упоменато. Ето ви и казус: вчера влизам в сървъра и канала точно в 19:00 и си чакам противника. Обаче, точно в 19:03 сървъра дропи и изхвърля всички. Реконектвам се чак след 20 минути. Понеже напоследък нали ICCUP ги хакват яко. Сега аз как да докажа, че съм бил там навреме и съм си чакал противника , а не той мен да речем. Както и да е - седя си аз и чакам 3 часа противника - няма го. Сега какво да ви пратя?? Скрийншот от 22ч? Не върви! Да не говорим , че за скрийншот разбрах чак днес.
2. Какво правим със срещите, които да речем не ни еудобно да играем.
Ако турнира беше 1 ден дори отпуск щях да си взема от работа и да го изиграя а така той е 7 дена. Сами се сещате, че едва ли точно от 19:00 ще съм свободен цялата седмица. Все пак имам и работа , и личен живот. Какво правим - да се уговоря в друг час да си играя срещата??
3. Ето сега да речем съм пратил маил на противника си , че искам да си насрочим малко по-късен час за игра. Ами от сутринта не ми е отговорил. Тогава той ще се появи в 19:00 и ще претендира за победа. Как да докажа , че съм му писал и съм искал да се разбера с него???
ооо аз чакам 15 мин и ако моя противник го няма правя един скрийншот и и пращам !!!
В всички турнири по старкрафт по света за да се присъди служебна загуба се чака 15 мин, затова и аз ще чакам толкова
оо относно това да си променяте часа на срещите мился че няма да има проблем, ам трябва и 2-мата да сте съгласн иначе....
да ти кажа на тея въпроси няма кой да ти отговори .....
Mi da si kajem napravo nqkoi istini v ochite.Po losho organizirani kvalifikacii ne sa sastestvuvali v Balgaria ot kakto sastestvuva igrata Starcraft.Samo shte kaja s nqkolko tochki neshtata koito ne se pravqt.
1.Dadena informacia za opredeleni sreshti bukvalno predi tqh.( da nie jiveem pred pc to i cukame f5 za da znaem kvo stava)
2.Nedostata4na informacia ( choveka koito e admin izobshto vijdal li e igrata Starcraft ????)
3.Admin ( ????? az do sega ne sam vidql takav chovek )
4.Poluchavane massovo na e-maili otnosno reportvaneto.( emi chovek ponqkoga propuska neshto no glavnoto e napisano ... saotveno si igraem na dai mi bira i kartofki i ako ne mi dadesh si .....***** ... na admina ako iska da mu dadem napravo 2-na zaplata i nie da svarshim sicko a toi che pravi izobshto neshto s copy paste i prasta maili na sicki vsi4ki sme go vidqli tova)
5.....
6.....
7....
sigurno moga do 100 da stigna no ne e tova celta ZEMETE SE STEGNETE!
тоя скрийншот не доказва нищо. Може да бъде изманипулиран поне по 10 начина
Докато си нема админ в самия канал да си следи всичко… ще разчитаме на честната дума на играчите и на моралът им. А често се е случвало той да не е много висок.
Според мен това е доста важно , за това съм отворил нова тема.
1. Какво правим, когато противника ни не се появи в канала навреме за срещата. Защото никъде ми се струва не е упоменато. Ето ви и казус: вчера влизам в сървъра и канала точно в 19:00 и си чакам противника. Обаче, точно в 19:03 сървъра дропи и изхвърля всички. Реконектвам се чак след 20 минути. Понеже напоследък нали ICCUP ги хакват яко. Сега аз как да докажа, че съм бил там навреме и съм си чакал противника , а не той мен да речем. Както и да е - седя си аз и чакам 3 часа противника - няма го. Сега какво да ви пратя?? Скрийншот от 22ч? Не върви! Да не говорим , че за скрийншот разбрах чак днес.
2. Какво правим със срещите, които да речем не ни еудобно да играем.
Ако турнира беше 1 ден дори отпуск щях да си взема от работа и да го изиграя а така той е 7 дена. Сами се сещате, че едва ли точно от 19:00 ще съм свободен цялата седмица. Все пак имам и работа , и личен живот. Какво правим - да се уговоря в друг час да си играя срещата??
3. Ето сега да речем съм пратил маил на противника си , че искам да си насрочим малко по-късен час за игра. Ами от сутринта не ми е отговорил. Тогава той ще се появи в 19:00 и ще претендира за победа. Как да докажа , че съм му писал и съм искал да се разбера с него???
1. При неявяване противникът Ви се дисквалифицира, а на Вас се отсъжда служебна победа. Във всеки случай трябва да изпратите рапорт за неявяването на противника си.
2. Срещите се играят в посоченото време, БФЕС не отговаря за личните ви ангажименти.
3. Ако и двамата изпратите рапорти, БФЕС ще разгледа казуса.
1. При неявяване противникът Ви се дисквалифицира, а на Вас се отсъжда служебна победа. Във всеки случай трябва да изпратите рапорт за неявяването на противника си.
2. Срещите се играят в посоченото време, БФЕС не отговаря за личните ви ангажименти.
3. Ако и двамата изпратите рапорти, БФЕС ще разгледа казуса.
Точка 2. издиша. Вярно е, че БФЕС не са ни бавачки и не можем да ги разиграваме. Всеки би си правил майтап така иначе. Но пък и БФЕС да помисли и да реши кое е по-добре - някой да бие щото не се е явил противника му или щото е по-силен. Аз дори не говоря за случай , когато съм се регнал за турнира и не съм се явил и за 1 мач. Говоря за това да искам да го изиграя просто да не мога в този час. Все пак не сме хайамни, или както каза друг тук, не живеем пред комповете, за да можем всеки ден да сме свободни от 19:00. Да речем 6 от 7 дена мога, но 7мия няма да мога.
=> губя срещата и ставам 2ри в групата, което значи че не се класирам за бракетите. Е добре - този дето се е класирал , с какво е по-достоен да е там??
С това , че 1 ден в седмицата съм имал ангажимент???
Помислете и бъдете по-толерантни в решенията си. Но не и прекалено де. Пледирам само за разумно решение!
admin pitam se dali nemoje da nazna4ite nqkoi ot mene , sweeper ili queen_bg ne6to kato admin v samiq sarvar na iccup da moje toi da organizira ne6tata vatre v sarvar-a ?
razbirase neiskam nikakvo zapla6tane,mi samo da pomogna za organizaciqta vatre v kanala 4e e golqm hous ?
Преиграване на непроведените в уреченото време срещи се допуска само по изключение и при съгласие от двете страни. Това съгласие и причините за непровеждане на срещата трябва да бъдат предоставени в разумен срок (три дни преди деня за провеждане на срещата) и от двете страни на . В този случай индивидуалният казус на играчите ще бъде разгледан. БФЕС си запазва правото да отхвърли искането на играчите по своя преценка.
Za TRETI put protivnika mi ne ide
az sam ot 8 GRUPA horr0rdr3am
W.O.
horr0rdr3am vs Cumshot-ne se poqvi
horr0rdr3am vs tytmahuk-ne se poqvi
horr0rdr3am vs kloun169-ne se poqvi
Molq da se reportnat i da se obnovi stranicata za da se razbere koi s kogo e igral i s kogo ostava da igrae
Може ли да попитъм как се report-ва ,че противникът ми отсъства след като часовника на iccup сървърът не е верен и няма как screenshot-а да се докаже като достоверен?Плюс това моя противник нямаше дори регистриран nick на този сървър не мога дори да ползвам команда /whois за да докажа ,че не е online в това време в сървъра.
Може ли да попитъм как се report-ва ,че противникът ми отсъства след като часовника на iccup сървърът не е верен и няма как screenshot-а да се докаже като достоверен?Плюс това моя противник нямаше дори регистриран nick на този сървър не мога дори да ползвам команда /whois за да докажа ,че не е online в това време в сървъра.
Репортваш както би репортнал - спечелена среща. Добавяш скрийншот с канала, в който е видно, че противника отсъства - а колкото до часовника - при възникнало възражение ние ще се съобразим с това, че в iccup сървърът часовникът е различен от БГ-тайм.