1 of 2
1
Организационен въпрос относно срещите
Posted: 08 May 2008 04:45 PM   [ Ignore ]
Newbie
Rank
Total Posts:  8
Joined  2008-05-07

Според мен това е доста важно , за това съм отворил нова тема.
1. Какво правим, когато противника ни не се появи в канала навреме за срещата. Защото никъде ми се струва не е упоменато. Ето ви и казус: вчера влизам в сървъра и канала точно в 19:00 и си чакам противника. Обаче, точно в 19:03 сървъра дропи и изхвърля всички. Реконектвам се чак след 20 минути. Понеже напоследък нали ICCUP ги хакват яко. Сега аз как да докажа, че съм бил там навреме и съм си чакал противника , а не той мен да речем. Както и да е - седя си аз и чакам 3 часа противника - няма го. Сега какво да ви пратя?? Скрийншот от 22ч? Не върви! Да не говорим , че за скрийншот разбрах чак днес.
2. Какво правим със срещите, които да речем не ни еудобно да играем.
Ако турнира беше 1 ден дори отпуск щях да си взема от работа и да го изиграя а така той е 7 дена. Сами се сещате, че едва ли точно от 19:00 ще съм свободен цялата седмица. Все пак имам и работа , и личен живот. Какво правим - да се уговоря в друг час да си играя срещата??
3. Ето сега да речем съм пратил маил на противника си , че искам да си насрочим малко по-късен час за игра. Ами от сутринта не ми е отговорил. Тогава той ще се появи в 19:00 и ще претендира за победа. Как да докажа , че съм му писал и съм искал да се разбера с него???

Profile

Posted: 08 May 2008 05:17 PM   [ Ignore ]   [ # 1 ]
Newbie
Rank
Total Posts:  12
Joined  2008-04-04

ооо аз чакам 15 мин и ако моя противник го няма правя един скрийншот и и пращам !!!
В всички турнири по старкрафт по света за да се присъди служебна загуба се чака 15 мин, затова и аз ще чакам толкова smile
оо относно това да си променяте часа на срещите мился че няма да има проблем, ам трябва и 2-мата да сте съгласн иначе....
да ти кажа на тея въпроси няма кой да ти отговори .....

Signature 

http://www.acmilan-bg.com

Profile

Posted: 08 May 2008 05:53 PM   [ Ignore ]   [ # 2 ]
Newbie
Rank
Total Posts:  11
Joined  2008-05-08

Mi da si kajem napravo nqkoi istini v ochite.Po losho organizirani kvalifikacii ne sa sastestvuvali v Balgaria ot kakto sastestvuva igrata Starcraft.Samo shte kaja s nqkolko tochki neshtata koito ne se pravqt.

1.Dadena informacia za opredeleni sreshti bukvalno predi tqh.( da nie jiveem pred pc to i cukame f5 za da znaem kvo stava)
2.Nedostata4na informacia ( choveka koito e admin izobshto vijdal li e igrata Starcraft ????)
3.Admin ( ????? az do sega ne sam vidql takav chovek )
4.Poluchavane massovo na e-maili otnosno reportvaneto.( emi chovek ponqkoga propuska neshto no glavnoto e napisano ... saotveno si igraem na dai mi bira i kartofki i ako ne mi dadesh si .....***** ... na admina ako iska da mu dadem napravo 2-na zaplata i nie da svarshim sicko a toi che pravi izobshto neshto s copy paste i prasta maili na sicki vsi4ki sme go vidqli tova)
5.....
6.....
7....

sigurno moga do 100 da stigna no ne e tova celta ZEMETE SE STEGNETE!

Profile

Posted: 08 May 2008 05:55 PM   [ Ignore ]   [ # 3 ]
Newbie
Rank
Joined  2008-05-07

тоя скрийншот не доказва нищо. Може да бъде изманипулиран поне по 10 начина smile
Докато си нема админ в самия канал да си следи всичко… ще разчитаме на честната дума на играчите и на моралът им. А често се е случвало той да не е много висок.

Profile

Posted: 08 May 2008 06:07 PM   [ Ignore ]   [ # 4 ]
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  161
Joined  2008-01-17
Queen_bg - 08 May 2008 04:45 PM

Според мен това е доста важно , за това съм отворил нова тема.
1. Какво правим, когато противника ни не се появи в канала навреме за срещата. Защото никъде ми се струва не е упоменато. Ето ви и казус: вчера влизам в сървъра и канала точно в 19:00 и си чакам противника. Обаче, точно в 19:03 сървъра дропи и изхвърля всички. Реконектвам се чак след 20 минути. Понеже напоследък нали ICCUP ги хакват яко. Сега аз как да докажа, че съм бил там навреме и съм си чакал противника , а не той мен да речем. Както и да е - седя си аз и чакам 3 часа противника - няма го. Сега какво да ви пратя?? Скрийншот от 22ч? Не върви! Да не говорим , че за скрийншот разбрах чак днес.
2. Какво правим със срещите, които да речем не ни еудобно да играем.
Ако турнира беше 1 ден дори отпуск щях да си взема от работа и да го изиграя а така той е 7 дена. Сами се сещате, че едва ли точно от 19:00 ще съм свободен цялата седмица. Все пак имам и работа , и личен живот. Какво правим - да се уговоря в друг час да си играя срещата??
3. Ето сега да речем съм пратил маил на противника си , че искам да си насрочим малко по-късен час за игра. Ами от сутринта не ми е отговорил. Тогава той ще се появи в 19:00 и ще претендира за победа. Как да докажа , че съм му писал и съм искал да се разбера с него???

1. При неявяване противникът Ви се дисквалифицира, а на Вас се отсъжда служебна победа. Във всеки случай трябва да изпратите рапорт за неявяването на противника си.
2. Срещите се играят в посоченото време, БФЕС не отговаря за личните ви ангажименти.
3. Ако и двамата изпратите рапорти, БФЕС ще разгледа казуса.

Profile

Posted: 08 May 2008 06:19 PM   [ Ignore ]   [ # 5 ]
Newbie
Rank
Joined  2008-05-08

s 3 barzi neshta za da varvi vsi4ko triabva.

1.Pravila
2.Admin
3.Jelanie i razbirane to strana na organizatori i igrachi.

GG NO RE !

Profile

Posted: 08 May 2008 06:33 PM   [ Ignore ]   [ # 6 ]
Newbie
Rank
Joined  2008-05-07
WCL Admin - 08 May 2008 06:07 PM

1. При неявяване противникът Ви се дисквалифицира, а на Вас се отсъжда служебна победа. Във всеки случай трябва да изпратите рапорт за неявяването на противника си.
2. Срещите се играят в посоченото време, БФЕС не отговаря за личните ви ангажименти.
3. Ако и двамата изпратите рапорти, БФЕС ще разгледа казуса.

Точка 2. издиша. Вярно е, че БФЕС не са ни бавачки и не можем да ги разиграваме. Всеки би си правил майтап така иначе. Но пък и БФЕС да помисли и да реши кое е по-добре - някой да бие щото не се е явил противника му или щото е по-силен. Аз дори не говоря за случай , когато съм се регнал за турнира и не съм се явил и за 1 мач. Говоря за това да искам да го изиграя просто да не мога в този час. Все пак не сме хайамни, или както каза друг тук, не живеем пред комповете, за да можем всеки ден да сме свободни от 19:00. Да речем 6 от 7 дена мога, но 7мия няма да мога.
=> губя срещата и ставам 2ри в групата, което значи че не се класирам за бракетите. Е добре - този дето се е класирал , с какво е по-достоен да е там??
С това , че 1 ден в седмицата съм имал ангажимент???
Помислете и бъдете по-толерантни в решенията си. Но не и прекалено де. Пледирам само за разумно решение!

Profile

Posted: 08 May 2008 06:33 PM   [ Ignore ]   [ # 7 ]
Newbie
Rank
Total Posts:  12
Joined  2008-04-04

admin pitam se dali nemoje da nazna4ite nqkoi ot mene , sweeper ili queen_bg ne6to kato admin v samiq sarvar na iccup da moje toi da organizira ne6tata vatre v sarvar-a ?

razbirase neiskam nikakvo zapla6tane,mi samo da pomogna za organizaciqta vatre v kanala 4e e golqm hous ?

Signature 

http://www.acmilan-bg.com

Profile

Posted: 09 May 2008 06:05 PM   [ Ignore ]   [ # 8 ]
Administrator
RankRankRankRank
Joined  2008-01-17

Преиграване на непроведените в уреченото време срещи се допуска само по изключение и при съгласие от двете страни. Това съгласие и причините за непровеждане на срещата трябва да бъдат предоставени в разумен срок (три дни преди деня за провеждане на срещата) и от двете страни на . В този случай индивидуалният казус на играчите ще бъде разгледан. БФЕС си запазва правото да отхвърли искането на играчите по своя преценка.

Profile

Posted: 09 May 2008 06:30 PM   [ Ignore ]   [ # 9 ]
Newbie
Rank
Joined  2008-05-08

Koga shte se obnovi stranicata s klasaciata i tablicata.Hubavo e chovek da ima predstava kakvo se sluchva tam.

Profile

Posted: 09 May 2008 07:20 PM   [ Ignore ]   [ # 10 ]
Newbie
Rank
Joined  2008-05-07

Za TRETI put protivnika mi ne ide
az sam ot 8 GRUPA horr0rdr3am
W.O.
horr0rdr3am vs Cumshot-ne se poqvi
horr0rdr3am vs tytmahuk-ne se poqvi
horr0rdr3am vs kloun169-ne se poqvi
Molq da se reportnat i da se obnovi stranicata za da se razbere koi s kogo e igral i s kogo ostava da igrae

Profile

Posted: 12 May 2008 05:46 PM   [ Ignore ]   [ # 11 ]
Newbie
Rank
Joined  2008-05-07

а на техния маил прати ли репорт за всяка среща?

Profile

Posted: 15 May 2008 07:18 PM   [ Ignore ]   [ # 12 ]
Newbie
Rank
Joined  2008-05-07

na 14 i 15 mai protivnicite mi FrEaK[aNy] i Ton4ef ne doidoha :( :( :( :(

Profile

Posted: 29 May 2008 10:14 AM   [ Ignore ]   [ # 13 ]
Newbie
Rank
Joined  2008-05-07

Kakvo stana s Online turnir #2 iskam da pitam ??
Za6to o6te ne e po4nal pri polojenie 4e trqbva6e da po4ne v ponedelnik

Profile

Posted: 04 June 2008 06:24 PM   [ Ignore ]   [ # 14 ]
Newbie
Rank
Total Posts:  2
Joined  2008-05-26

Може ли да попитъм как се report-ва ,че противникът ми отсъства след като часовника на iccup сървърът не е верен и няма как screenshot-а да се докаже като достоверен?Плюс това моя противник нямаше дори регистриран nick на този сървър не мога дори да ползвам команда /whois за да докажа ,че не е online в това време в сървъра.

Profile

Posted: 05 June 2008 10:54 AM   [ Ignore ]   [ # 15 ]
Administrator
RankRankRankRank
Joined  2008-01-17
TryHard - 04 June 2008 06:24 PM

Може ли да попитъм как се report-ва ,че противникът ми отсъства след като часовника на iccup сървърът не е верен и няма как screenshot-а да се докаже като достоверен?Плюс това моя противник нямаше дори регистриран nick на този сървър не мога дори да ползвам команда /whois за да докажа ,че не е online в това време в сървъра.

Репортваш както би репортнал - спечелена среща. Добавяш скрийншот с канала, в който е видно, че противника отсъства - а колкото до часовника - при възникнало възражение ние ще се съобразим с това, че в iccup сървърът часовникът е различен от БГ-тайм.

Profile

1 of 2
1